Metal Detox Moon Capsule Duo Set 2023

Çmimi i rregullt 46,00 €
Çmimi i shitjes 46,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Metal Detox Moon Capsule Duo Set 2023

Çmimi i rregullt 46,00 €
Çmimi i shitjes 46,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Metal Detox është kujdesi për flokët që neutralizon bakrin e tepërt në flokë për të parandaluar thyerjen dhe zbehjen e ngjyrës. Deri në 87% më pak thyerje. 

Përmbajtja:

Shampo Detox Metal 300ml
Mbron flokët e lyer dhe deri në 87% më pak thyerje. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve. Flokët ndihen më të lëmuar, më të butë dhe deri në 2 herë më të shndritshëm. Teksturë luksoze me shkumë dhe aromë të freskët citrike.

Maskë Metal Detox 250ml
Mbron flokët e lyer deri në 87% më pak thyerje*. Maskë flokësh e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Flokët ndihen më të lëmuar, më të butë dhe deri në 2 herë më të shndritshëm. Teksturë luksoze e lehtë dhe aromë e freskët citrike.