Inforcer Anti-Breakage Conditioner 200ml

Çmimi i rregullt 19,00 €
Çmimi i shitjes 19,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Inforcer Anti-Breakage Conditioner 200ml

Çmimi i rregullt 19,00 €
Çmimi i shitjes 19,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Kondicioner forcues kundër thyerjes. Formulë përforcuese e mbushur me vitaminë B6 dhe biotinë, për reduktim të menjëhershëm të thyerjes. Flokët janë më të fortë, më rezistent dhe më të lehtë për t'u krehur me përdorim të vazhdueshëm.