Genesis Homme Spray de Force Epaississant 150ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Genesis Homme Spray de Force Epaississant 150ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Spray de force epaississant është një llak forcues dhe përforcues i trashësisë për flokë të dobësuar, të prirur për rrallim dhe flokë të hollë. Trash çdo fibër për një masë flokësh më të plotë dhe më të fortë, e cila jep ndjesinë e menjëhershme të të pasurit më shumë flokë globalisht.