Genesis Homme Cire d'Epaisseur Texturisante 75ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Genesis Homme Cire d'Epaisseur Texturisante 75ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Cire d'épaisseur texturisante është një argjilë modeluese për trashje të menjëhershme për flokë të dobësuar, të prirur për rrallim. Trash çdo fibër për një masë flokësh më të plotë dhe të shëndetshme. Cire ka një mbajtës mesatar fleksibël me një përfundim mat.