Elixir Ultime Conditioner 200ml

Çmimi i rregullt 41,00 €
Çmimi i shitjes 41,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Elixir Ultime Conditioner 200ml

Çmimi i rregullt 41,00 €
Çmimi i shitjes 41,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Ky kondicioner me vaj kremoz rrit shkëlqimin e flokëve duke mbyllur fibrën e flokëve. Përzierja me pesë vajra zbut menjëherë, forcon dhe zbut flokët duke siguruar ushqim të thellë për 48 orë. Flokët e zbehtë të dredhur janë dukshëm të disiplinuar dhe të menaxhueshëm. Ideale për flokë të hollë dhe normalë, një sasi e këtij nektari kremoz në madhësinë e lajthisë i bën flokët tuaj 6 herë më të shndritshëm dhe parandalon ridepozitimin e ndotjes në fibra. Flokët janë të butë, me shkëlqim me një prekje të lehtë të mëndafshtë.