Densifique Densimorphose 150ml

Çmimi i rregullt 40,00 €
Çmimi i shitjes 40,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Densifique Densimorphose 150ml

Çmimi i rregullt 40,00 €
Çmimi i shitjes 40,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Mousse Densimorphose është dizajnuar si  trajtim trashje për flokët e holluar. Depërtimi i shpejtë dhe veprimi i menjëhershëm sigurojnë një veprim të dukshëm dendësues pa asnjë rëndim të flokëve. Fibra është e mbushur dhe më elastike nga rrënja në majë. Flokët volumizohen me substancë më të madhe pa një ndjenjë të rëndë. Formula pa silikon.