Cotoneve Make Up Blender (Cotton Sponge)

Çmimi i rregullt 3,00 €
Çmimi i shitjes 3,00 € Çmimi i rregullt 6,00 €
Kurseh 50%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Cotoneve Make Up Blender (Cotton Sponge)

Çmimi i rregullt 3,00 €
Çmimi i shitjes 3,00 € Çmimi i rregullt 6,00 €
Përshkrimi i produktit
Përhapet, përfundon dhe unifikon bazën, kremin BB, kremrat kozmetikë, skuqjen dhe korrektorin: falë anëve të rrumbullakosura shpërndan produktin në mënyrë të barabartë dhe përmirëson konturin e syve dhe fytyrës falë sipërfaqes së sheshtë ergonomike. Nga inovacioni Cotoneve.

I testuar dermatologjikisht
Testuar për nikel, krom, kobalt
Testuar in vitro për sigurinë e kontaktit me sy
Testet e kryera për çdo variant ngjyrash