Cotoneve Aqua Life Cotton Pads 100

Çmimi i rregullt 1,80 €
Çmimi i shitjes 1,80 € Çmimi i rregullt 2,30 €
Kurseh 21%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Cotoneve Aqua Life Cotton Pads 100

Çmimi i rregullt 1,80 €
Çmimi i shitjes 1,80 € Çmimi i rregullt 2,30 €
Përshkrimi i produktit
Pambuku origjinal i Cotoneve për heqjen e grimit, por më të butë dhe më absorbues: i bërë nga fibra pambuku të pastër të ndërthurur me përpunim të sofistikuar me bazë uji Shtohet gjithashtu me ujë nga Bormio Terme, një burim i mirëqenies për lëkurën.

PAMBUK 100% I PASTER ME UJE NGA BORMIO TERME
PRODHUAR NË ITALI
Risia e prodhimit të Cotoneve: fibrat e ndërthurura me ujin Bormio Terme për një cilësi të pashoqe. Rezultati është një pambuk më i butë, më i mëndafshtë dhe më i trashë për heqjen e make-up-it.

Mbulesa ekskluzive me një shtresë e bën pambukun AQUA LIFE jashtëzakonisht kompakt dhe delikat në lëkurë.

BORMIO TERME

Uji nga Bormio Terme vjen nga burimi Cinglaccia dhe rrjedh natyrshëm i ngrohtë në një temperaturë midis 37 dhe 40 ° C në një lartësi prej 1300 metrash. Është një ujë mineral bikarbonat sulfat mineral tokësor alkaline , veti që e bëjnë atë të dobishëm për shëndetin dhe estetikën e personit.

100% pambuk i pastër
E biodegradueshme dhe e kompostueshme
I testuar dermatologjikisht
I testuar mikrobiologjikisht
Biodegradueshme
Testuar për nikel, krom, kobalt
Pambuku i zbardhur me oksigjen në respekt të mjedisit dhe shëndetit të konsumatorëve
R.E.A.C.H. në përputhje