Blonde Reconstructor Home Care Kit

Çmimi i rregullt 80,00 €
Çmimi i shitjes 80,00 € Çmimi i rregullt 120,00 €
Kurseh 33%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Blonde Reconstructor Home Care Kit

Çmimi i rregullt 80,00 €
Çmimi i shitjes 80,00 € Çmimi i rregullt 120,00 €
Përshkrimi i produktit
Si të përdorni kompletin e rindërtimit të bjondit të kujdesit në shtëpi:

Hapi 1 - Shampo Blond Keeper: Aplikojeni në flokë të lagur, masazhoni dhe shpëlajeni. Nëse është e nevojshme, përsërisni operacionin.

Hapi 2 - Maskë rindërtuese: Me fijet tashmë të pastra dhe të lagura, aplikojeni në gjatësinë dhe skajet e fijeve. Krehja për shpërndarje më të mirë. Mos e shpëlani. Në mbivendosje, aplikoni hapin 3.

Hapi 3 - Maska acidifikuese: Pas hapit 2, mos i shpëlani fijet dhe aplikojeni në gjatësinë dhe skajet e fijeve. Krehja për shpërndarje më të mirë. Lëreni për 3 deri në 5 minuta dhe shpëlajeni.

Hapi 4 - Mbrojtësi biond Leave-in: Aplikoni një sasi të vogël në pëllëmbën e duarve tuaja dhe shpërndajeni në flokë të lagur. Krehni flokët dhe përfundoni sipas dëshirës. Përdorni si mbrojtës: Aplikoni një sasi të bollshme në tela dhe përhapeni mirë për mbrojtje termike dhe para ekspozimit në diell dhe larjes në det ose pishinë.

I përshtatshëm për flokë të dëmtuar ose të zbardhur.