Vavoom Freezing Spray Extra Full 500ml

Çmimi i rregullt 18,00 €
Çmimi i shitjes 18,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Vavoom Freezing Spray Extra Full 500ml

Çmimi i rregullt 18,00 €
Çmimi i shitjes 18,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Forma spërkatëse me tharje super të shpejtë, me ndjesi të pastër, shton mbështetje, ngritje dhe shkëlqim saten. Ofron mbajtje të vazhdueshme për t'u kyçur në vëllim dhe teksturë të plotë.