Strength Recovery Shampoo for Damaged Hair 250ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt 18,00 €
Kurseh 11%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Strength Recovery Shampoo for Damaged Hair 250ml

Çmimi i rregullt 16,00 €
Çmimi i shitjes 16,00 € Çmimi i rregullt 18,00 €
Përshkrimi i produktit

Shampo e rimëkëmbjes së forcës e mbushur me squalane vegan është një shampo e butë pastrimi për flokët e dëmtuar që ndihmon në reduktimin e thyerjes dhe i lë flokët më të butë dhe më të lëmuar.

Shampo e rimëkëmbjes së forcës është një shampo e butë pastrimi për flokët e dëmtuar që ndihmon në reduktimin e thyerjes dhe i lë flokët më të butë dhe më të lëmuar. Shkuma e pasur ndihmon në larjen e papastërtive dhe grumbullimin e tyre duke ruajtur integritetin e qimeve, duke i lënë flokët 3 herë më të fortë pas një përdorimi me 3 herë më pak thyerje.*

Formula 100% Vegan produkti është i certifikuar pa mizori produkti është në shishe 100% të ricikluara, pa përfshirë kapakun