Specifique Shampoo Divalent 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Specifique Shampoo Divalent 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Shampo balancuese për rrënjët e yndyrshme, gjatësitë e ndjeshme. Pastron skalpin e kokës për të reduktuar yndyrën e tepërt dhe aromat. Një formulë ultra e lehtë që balancon yndyrën e kokës: Pastron lëkurën e kokës për të reduktuar yndyrën e tepërt dhe aromat.