Resistance Masque Extentioniste 200ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Masque Extentioniste 200ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Ideale për flokë të brishtë të pakushtëzuar, kjo maskë e thellë restauruese depërton në flokë për të trajtuar dhe për të rikthyer fijet në shëndet të shkëlqyeshëm. Flokët e brishtë të dëmtuar forcohen, duke i lënë të butë dhe me shkëlqim. Aktivët e shpërndarë përmes kreatinës R dhe acidit maleik të përmbajtur në formulë ndihmojnë në rritjen e fibrave të flokëve për të përforcuar fijet deri te majat. Majat e ndara riparohen dhe këputja parandalohet duke lejuar që flokët të arrijnë gjatësi të reja të shëndetshme.