Specifique Extentioniste 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 08 - Dec 12

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Specifique Extentioniste 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Një shampo forcuese që nxit rritjen e fortë të flokëve duke filluar nga rrënjët. Flokët e dobësuar të prirur ndaj thyerjes forcohen pasi struktura e tyre e brendshme rindërtohet dhe mbyllet për të siguruar mbrojtje më të madhe gjatë gjithë rritjes së tyre. Ky shampo pastrues është i pasuruar me Kreatinë R, një kompleks aktiv i krijuar për të rritur elasticitetin dhe elasticitetin, dhe Taurine, një aminoacid që promovon një skalp të shëndetshëm. Flokët pastrohen tërësisht për të arritur gjatësinë e tyre ideale të shëndetshme në gjendje të përsosur.