Resistance Shampoo Thérapiste 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Shampoo Thérapiste 250ml

Çmimi i rregullt 30,50 €
Çmimi i shitjes 30,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Tekstura e xhelatuar e Shampos Thérapiste riparon fibrat e flokëve gjatë larjes. E projektuar për flokë shumë të dëmtuar dhe të përpunuar shumë, veprimi i tij mbështjell fibrën gjatë larjes dhe zvogëlon fërkimet duke i shtrirë butësisht fijet e flokëve të dëmtuara nga brenda. Çdo fibër është rigjallëruar, me shkëlqim dhe e lëmuar. Flokët trajtohen nga riparimi i kaluar dhe mbrohen nga dëmtimet e ardhshme.