Resistance Masque Force Architecte 200ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Masque Force Architecte 200ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Masque Force Architecte është një maskë rindërtuese për flokët e dëmtuar dhe të dobësuar, në nivelet e erozionit 1 dhe 2. Kombinimi i Vita-Ciment® dhe Sève de Résurrection siguron që secila fije të rindërtohet thellësisht, të rigjallërohet, të shkëlqejë dhe të lëmohet. Flokët janë më të butë por edhe më të fortë. Thyerja dhe ndarja e skajeve parandalohen për rezultate të qëndrueshme.