Resistance Ciment Thermique 150ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Resistance Ciment Thermique 150ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Ciment thermique është një krem mbrojtës termik dhe stilues i nxehtësisë i krijuar për të trajtuar dhe mbrojtur flokët e dobësuar dhe të dëmtuar. Kombinimi i tij i Vita-Ciment®, Vita-Topseal dhe Sève de Résurrection rindërton, përforcon dhe rishfaqet menjëherë fibrën e flokëve, duke rikrijuar shtresën mbrojtëse natyrale të jashtme të flokëve. Ky produkt mbron flokët nga nxehtësia deri në 180°C dhe e bën tharjen dy herë më të shpejtë pasi zbut flokët.