Nutri-Supplement Split Ends Serum 50ml

Çmimi i rregullt 47,50 €
Çmimi i shitjes 47,50 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 06 - Dec 10

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Nutri-Supplement Split Ends Serum 50ml

Çmimi i rregullt 47,50 €
Çmimi i shitjes 47,50 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Nutri-Supplement Serum Split Ends nga Kérastase është serum për maje të ndara me teknologji "ultra izoluese", ushqim të lartë për flokë të thatë me majat e ndara. Ky serum përmban polimerë kundër tharjes për të mbyllur majet e thata, duke parandaluar shfaqjen e majëve të çara. Ai gjithashtu jep një dozë të lëndëve ushqyese thelbësore që rrisin aftësinë e formulës për të ushqyer dhe përforcuar flokët. Vaji jashtëzakonisht ushqyes vepron si anti-tharës për majet e çara dhe ka një strukturë vajore të tejdukshme. Deri në 4 herë më shumë parandalim i majëve të ndara.

Përzierje vitaminash në vaj: Përzierje vitaminash për të ndihmuar në rritjen e vetive ushqyese dhe përforcuese të formulës.

Polimere Anti Tharje: Këta agjentë që formojnë film mbi flokun kontribujnë në hidratimin e përgjithshëm të kokës duke e mbrojtur atë nga dehidratimi.

HAPI 1
Aplikoni 5 pika të këtij serumi në majet të lagura, si një trajtim leave in (pa shpërlarje).

HAPI 2
Stilizim sipas dëshirës. Mos e shpëlani.