METAL DETOX Anti-Deposit Protector Mask 250ml

Çmimi i rregullt 27,00 €
Çmimi i shitjes 27,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

METAL DETOX Anti-Deposit Protector Mask 250ml

Çmimi i rregullt 27,00 €
Çmimi i shitjes 27,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Maska mbrojtëse kundër mbetjeve Metal Detox mbron fibrën nga depozitat e grimcave pas çdo shërbimi ngjyrosjeje, lyerjeje ose zbardhje.

Metali brenda fibrës mund të krijojë një rrezik thyerjeje dhe mund të ndikojë negativisht në rezultatet e ngjyrave gjatë shërbimeve të ngjyrosjes, balajazhit dhe zbardhje.

Kjo maskë e pasur me krem sjell kozmetikë dhe ndihmon në parandalimin e kthimit të grimcave të reja.