METAL DETOX Anti-Deposit Protector Concentrated Oil 50ml

Çmimi i rregullt 27,00 €
Çmimi i shitjes 27,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

METAL DETOX Anti-Deposit Protector Concentrated Oil 50ml

Çmimi i rregullt 27,00 €
Çmimi i shitjes 27,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Reduktoni thyerjen e flokëve deri në 97% dhe zhbllokoni deri në 2 herë më shumë shkëlqim*.

Për të gjitha teksturat e flokëve, flokë të trajtuar me ngjyra, të dëmtuara, të zbardhura dhe natyrale.

Në vizitën tuaj të radhës në sallon, kërkoni protokollin Metal Detox të përqendruar në glikoaminë për të parandaluar thyerjen e flokëve.