Kerastase Laque Couture 300ml

Çmimi i rregullt 39,00 €
Çmimi i shitjes 39,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Kerastase Laque Couture 300ml

Çmimi i rregullt 39,00 €
Çmimi i shitjes 39,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Laque Couture është një llak fiksues me mbajtje mesatare, për të gjitha llojet e flokëve. I kombinuar me polimere fiksuese me jetëgjatësi, ky produkt styling shpërndan një mjegull që i bën flokët pa i ngurtësuar, për një fiksim afatgjatë. Me efekt 24-orësh kundër kërcitjes dhe lagështisë, flokët mbajnë një efekt butësie dhe një masë flokësh të gjallë, për një përfundim të gjallë dhe rrezatues.