Kamill Liquid Hand Soap Fresh 300ml

Çmimi i rregullt 3,00 €
Çmimi i shitjes 3,00 € Çmimi i rregullt 4,50 €
Kurseh 33%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Kamill Liquid Hand Soap Fresh 300ml

Çmimi i rregullt 3,00 €
Çmimi i shitjes 3,00 € Çmimi i rregullt 4,50 €
Përshkrimi i produktit
Sapuni i lëngshëm i duarve Kamill Fresh ka është një sapun i butë dhe i kujdesshëm me aromën freskuese të limonit dhe dhallës. Ka një formulë shumë të butë që përmban ekstrakt natyral organik të kamomilit që ndihmon në zbutjen dhe hidratimin e lëkurës. Është një produkt vegan që ka një vlerë pH miqësore për lëkurën dhe nuk përmban ngjyra artificiale, parabene, vajra minerale, parafina dhe produkte shtazore. Pajtueshmëria e lëkurës është testuar dhe miratuar dermatologjikisht.