Kamill Hand Cream Intensive + 50 ml

Çmimi i rregullt 2,00 €
Çmimi i shitjes 2,00 € Çmimi i rregullt 2,80 €
Kurseh 28%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Kamill Hand Cream Intensive + 50 ml

Çmimi i rregullt 2,00 €
Çmimi i shitjes 2,00 € Çmimi i rregullt 2,80 €
Përshkrimi i produktit
Kremi ideal i duarve për lëkurë tepër të ndjeshme dhe shumë të thatë. Rigjeneron menjehere fibrat e lekures dhe e ben lekuren te bute te mendafshit fale ekstraktit te kamomilit dhe bisabololit.