Inforcer Anti Breakage Mask 250ml

Çmimi i rregullt 25,00 €
Çmimi i shitjes 25,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Inforcer Anti Breakage Mask 250ml

Çmimi i rregullt 25,00 €
Çmimi i shitjes 25,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Formulë e këndshme përforcuese e mbushur me vitaminë B6 dhe biotinë, për veprim të menjëhershëm të reduktimit të thyerjes dhe kondicionimit intensiv. Flokët janë më rezistent dhe më të fortë me përdorim të vazhdueshëm.