Fluidissime Anti Frizz Spray 150ml

Çmimi i rregullt 41,00 €
Çmimi i shitjes 41,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Fluidissime Anti Frizz Spray 150ml

Çmimi i rregullt 41,00 €
Çmimi i shitjes 41,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Spray Fluidissime është projektuar për të zbutur dhe rivendosur homogjenitetin e fibrës së flokëve për të siguruar menaxhim dhe mbrojtje kundër kërcitjes deri në 72 orë. Karakteristikat termombrojtëse sigurojnë një tharje më të shpejtë, për një butësi të menjëhershme dhe shkëlqim intensiv me një prekje të lehtë. Flokët janë më të lëngshëm, të zhdërvjellët dhe të menaxhueshëm.