Fixer Hairspray 400ml

Çmimi i rregullt 18,00 €
Çmimi i shitjes 18,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Fixer Hairspray 400ml

Çmimi i rregullt 18,00 €
Çmimi i shitjes 18,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Një spërkatës fleksibël me një përfundim të thatë. Formula e tharjes së shpejtë mbyllet me stil për 8 orë duke i rezistuar lagështisë. pa efekt helmetë, pa ndjesi ngjitëse, pa flakë.

Aplikimi:

Për të mbajtur trupin, vëllimin dhe strukturën, mjegulloni lehtë kudo. Tharje me ajër. Pastroni shpesh hundën për të shmangur bllokimin. Nëse ndodh bllokimi, hidheni grykën nën ujë të nxehtë.