FarmaVita BackBar Color Shampoo No.1 1000ml

Çmimi i rregullt 7,00 €
Çmimi i shitjes 7,00 € Çmimi i rregullt 12,00 €
Kurseh 41%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

FarmaVita BackBar Color Shampoo No.1 1000ml

Çmimi i rregullt 7,00 €
Çmimi i shitjes 7,00 € Çmimi i rregullt 12,00 €
Përshkrimi i produktit
Përmban një përzierje të pasur me antioksidantë të qumështit të bajames dhe fikut • Formula e tij e avancuar pastron dhe ndihmon në zgjatjen e gjallërisë së flokëve të trajtuar me ngjyra, duke i lënë ato të mëndafshta dhe me shkëlqim • Formula e optimizuar me pH të ulët ndihmon në mbylljen e kutikulës pas ngjyrosjes.