Elixir Ultime L'Huile Rose 100ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Elixir Ultime L'Huile Rose 100ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
I mbushur me një kombinim të jashtëzakonshëm të ekstraktit të çajit Imperial; flavoide shumë kontradiktore dhe ekstrakt çaji të bardhë për të rritur thellësinë e vërtetë të ngjyrës, vaj Camellia; që zbut flokët për një shkëlqim të parezistueshëm dhe vaj Marula; për të sjellë lëndë ushqyese aktive që i nevojiten flokëve në një ndjenjë kërkuese. Flokët ushqehen thellë me mbrojtje të lartë ndaj nxehtësisë deri në 230° dhe kontroll të qëndrueshëm të kërcitjes. Pajis flokët me një aureolë aromatik tërheqës dhe shkëlqim.