Elixir Ultime L'Huile Légère 100ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Elixir Ultime L'Huile Légère 100ml

Çmimi i rregullt 52,00 €
Çmimi i shitjes 52,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Vaji sublimuese dyfazore është ideal për llojet më të holla të flokëve është rritur me Intra-Cylane® për t'u dhënë trashësi, trup dhe shkëlqim flokëve të shurdhër. Një formulë ushqyese me vaj Marula, vaj kamelia dhe vaj misri misri, jep lëndë ushqyese aktive që depërtojnë thellë në fibër për rezultate afatgjata. Nëpërmjet një aplikimi të butë të parfumuar, flokët e imët deri në normalë që kërkojnë shkëlqim trajtohet thellësisht dhe kërcelli duket dukshëm i kontrolluar deri në 96 orë, edhe në lagështi 80%. Flokët janë të pajisura me një aureolë aromatik tërheqës dhe shkëlqim.