Elixir Ultime Discovery Set

Çmimi i rregullt 64,00 €
Çmimi i shitjes 64,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Elixir Ultime Discovery Set

Çmimi i rregullt 64,00 €
Çmimi i shitjes 64,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Seti i dhuratave Elixir Ultime L'Huile Originale nga Kérastase përmban 2 Elixir Ultime L'Huile Originale në madhësi të ndryshme.

Ai rafinon, ushqen dhe rrit shkëlqimin pa e rënduar atë. Për më tepër, ai siguron mbrojtje ndaj nxehtësisë dhe veti kundër kërcitjes.

Përmbajtja:

- Elixir Ultime L'Huile Originale, 100 ml
- Elixir Ultime L'Huile Originale, 50 ml