Discipline Oleo-Relax Oil 100ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Discipline Oleo-Relax Oil 100ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Vaj zbutës dhe disiplinues për flokë voluminoz dhe të padisiplinuar. Ruan menaxhimin e flokëve 24 orë nën lagështinë 80%, për flokë të hijshëm gjatë gjithë ditës.