Densifique Cure Homme 30x6ml

Çmimi i rregullt 161,00 €
Çmimi i shitjes 161,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Densifique Cure Homme 30x6ml

Çmimi i rregullt 161,00 €
Çmimi i shitjes 161,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Cure Densifique është një trajtim për lëkurën e kokës për meshkujt që përjetojnë shqetësime për dobësimin e flokëve. Ky program ndihmon në ruajtjen e densitetit të flokëve, falë kombinimit të përbërësve aktivë si Stemoxydine® dhe kompleksi Yang, i cili siguron më shumë masë dhe më shumë trashësi pas vetëm një muaji, me më shumë se 3300 flokë të rinj të zbuluar* pas 3 muajsh. Flokët janë 5 herë më të fortë dhe 3 herë më elastik dhe më të plotë. *Tekstura e re e xhelifikuar lejon përthithje të shpejtë, pa pikime dhe ngjitje të përsosur të kokës. *Test klinik. 101 subjekte kundrejt placebos. Aplikim ditor për tre muaj.