Scalp Advanced Hair Density Activator Serum 90ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Scalp Advanced Hair Density Activator Serum 90ml

Çmimi i rregullt 38,00 €
Çmimi i shitjes 38,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Serumi shumëfishon numrin e qimeve me përdorim të përditshëm, për flokë më të dendur.
Skalpi është lëkurë, por shumë më komplekse.
Oksidimi i sebumit dhe mikroçarjet në sipërfaqen e kokës mund të krijojnë probleme të shumta.
Është një rreth vicioz dhe ju dëshironi të dilni. Deri në 1000 fije mbrenda 6 jave

Aplikojeni në mënyrë të barabartë në lëkurën e kokës (ideale gjatë natës, në flokë të tharë me peshqir). Ndani flokët në 4 pjesë dhe spërkatni 6 herë në secilën pjesë. Masazhoni me pjesën më të butë të majës së gishtave tuaj. Lëreni. Në rast kontakti me sytë, shpërlajini ato menjëherë.