Controller Gel 250ml

Çmimi i rregullt 18,00 €
Çmimi i shitjes 18,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Controller Gel 250ml

Çmimi i rregullt 18,00 €
Çmimi i shitjes 18,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Xhel me mbajtje të fortë për kontroll pa ngurtësi apo kërcitje. Shton strukturë me shkëlqim. Aplikohet pastër dhe shpëlahet lehtësisht. Nuk ka flakim.

Aplikimi:

Aplikojeni në flokë të lagur për një pamje të lagur ose në flokë të thatë për mbajtje ekstreme.