Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur 250ml

Çmimi i rregullt 57,00 €
Çmimi i shitjes 57,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 24 - Feb 28

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur 250ml

Çmimi i rregullt 57,00 €
Çmimi i shitjes 57,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Një trajtim i dyfishtë dekalkifikues dhe riparues i flokëve para shampo për flokët e dëmtuar. Largon kalciumin dhe përforcon forcën e flokëve, duke i bërë më të fortë, më të lëmuar dhe më të shndritshëm.