Chroma Crème Purple Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Chroma Crème Purple Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Me shampo Chroma Crème, ngjyrë e saktë dhe kujdes, si profesionist.

Chroma Crème është një treshe e shampove me krem neutralizuese që ofrojnë korrigjim të menjëhershëm të ngjyrave të përshtatura për të gjitha ngjyrat e flokëve, me kujdes intensiv.

Flokët e sapo lyer përmbajnë një përzierje të ngjyrave kryesore.

Pas disa larjeve, disa nga ngjyrat zbehen. Rishfaqen reflektimet e ngrohta si e verdha, portokallia ose e kuqe.

Ndërsa vjollca neutralizon reflektimin e të verdhës, zgjidhni Purple Chroma Crème për biondet deri tek ato platin.