Chroma Crème Blue Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 04 - Dec 08

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Chroma Crème Blue Shampoo 300ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Blu Chroma Creme neutralizon menjëherë të gjitha reflektimet e padëshiruara të portokallit dhe ushqen intensivisht fibrën pa e rënduar atë për një korrigjim dhe kujdes superior të ngjyrave.
Chroma Crème është rezultat i një bashkëpunimi unik midis L'Oréal Professionnel Paris Color Labs dhe Haircare Labs.
Së bashku, ata kanë zhvilluar një teknologji ekskluzive me ngjyra profesionale të përshtatura për të neutralizuar reflektimet e padëshiruara të ngrohta, tani në formulën më të kujdesshme*.