Chroma Absolu Trio Set

Çmimi i rregullt 80,00 €
Çmimi i shitjes 80,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
 • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

 • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Chroma Absolu Trio Set

Çmimi i rregullt 80,00 €
Çmimi i shitjes 80,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Kujdes intensiv për flokët me ngjyrë që lufton tre nivelet e dëmtimit të shkaktuar nga ngjyra; Poroziteti dhe thyerja e flokëve, kërcitja e shkaktuar nga ngjyra dhe dobësia e ngjyrës. Një rutinë e personalizuar me të gjitha gjërat thelbësore të flokëve të ngjyrosura që ju nevojiten.

Ky grup përfshin:

Shampo Bain Riche Chroma Respect (250 ml):
Bain Riche Chroma Respect është një shampo e pasur, ushqyese dhe mbrojtëse pa sulfate për flokë të lyer. Kjo shampo hidratuese për flokë të lyer pastron dhe ushqen flokët duke e ruajtur ngjyrën e flokëve nga zbehja ose çngjyrosja.

 • Mbron ngjyrën e flokëve nga zhveshja ose zbehja

 • Transformon sipërfaqen e fibrave të flokëve për butësi të menjëhershme dhe më pak kërcitje të shkaktuar nga ngjyra

 • Ndihmon në reduktimin e porozitetit të fibrave të flokëve për një ngjyrë më të qëndrueshme


Masque Chroma Filler (200mL):
Masque Chroma Filler është një maskë e pasur kundër porozitetit, mbushëse e thellë, e zhvilluar për të gjitha llojet e flokëve të trajtuar me ngjyrë të sensibilizuar ose të dëmtuar, e përshtatur kryesisht për flokë të mesëm dhe të trashë.
Ky krem ​​i pasur me trëndafil me dritë ndijore depërton thellë në fibrat e flokëve për të mbushur porozitetin dhe për të forcuar flokët për një ngjyrë më të shëndetshme, më të butë dhe më të shndritshme.

 • 92% FIJE ME TE FORTA*

 • 93% floke me te ushqyer*

 • MBUSH POROZITETIN E FIBRAVE*

 • MBROJNI FLOKËT NGA VETITË E SHQIPTARËS SË UJIT GJATË DUSHIT*

 • depërton në Bërthamën e fibrave për të rikuperuar SHËNDETIN

 • 92% INTENSITET I NGJYRËS RUAJTET PAS 6 JAVËVE**

 • 62% SHKELQJE MË SHKELQËSE***


Soin Acid Chroma Gloss (210mL):
Soin Acid Chroma Gloss është një trajtim shpëlarës rishfaqësues me shkëlqim të lartë për flokët e dëmtuar ose flokët e trajtuar me ngjyrë. Ky produkt hero ka një strukturë transparente të lëngshme që shndërrohet në një krem ​​të bardhë kur aktivizohet nën ujë. Formula e saj depërton thellë në flokë dhe rrit forcën e fibrave të flokëve deri në 96%** dhe rrit hidratimin me 94%*.
*TESTET INSTRUMENTALE
** TEST INSTRUMENTAL: SOIN ACIDE CHROMA GLOSS + SERUM CHROMA THERMIQUE

Pas vetëm 6 javësh përdorimi i Soin Acid Chroma Gloss:

 • Flokët janë 94% më të hidratuar* dhe menjëherë më të butë

 • Flokët janë 96% më të fortë**, me porozitet të reduktuar për të ndihmuar në ruajtjen e ngjyrës për më gjatë

 • 88% e intensitetit të ngjyrës ruhet***

 • Ngjyra është e sublimuar, me 70% më shumë shkëlqim*