Chroma Absolu Masque Chroma Filler 75ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Chroma Absolu Masque Chroma Filler 75ml

Çmimi i rregullt 22,00 €
Çmimi i shitjes 22,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Maska Chroma Filler është një maskë e pasur kundër porozitetit, mbushëse e thellë e zhvilluar për të gjitha llojet e flokëve të trajtuar me ngjyra të ndjeshme ose të dëmtuara, e përshtatur kryesisht për flokë mesatarë deri në trashë. Ky trajtim i mrekullueshëm depërton në thelbin e fibrave për të rritur forcën, elasticitetin dhe porozitetin e mbushur. Flokët janë më të shëndetshëm, të ushqyer dhe reflektojnë një shkëlqim intensiv, ndërsa ngjyra zgjat më shumë.