CADIVEU DETOX PROTEINA 320ML

Çmimi i rregullt 19,50 €
Çmimi i shitjes 19,50 € Çmimi i rregullt 30,00 €
Kurseh 35%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

CADIVEU DETOX PROTEINA 320ML

Çmimi i rregullt 19,50 €
Çmimi i shitjes 19,50 € Çmimi i rregullt 30,00 €
Përshkrimi i produktit
Ai ushqen intensivisht fibrën e flokëve, ndihmon në rikompozimin e brendësisë së fibrave të flokëve, duke i bërë flokët tuaj të shëndetshëm, të fortë dhe të mbrojtur nga dëmtimet e jashtme.