C:EHKO NORMAL HAIR SHAMPOO 250ML

Çmimi i rregullt 5,00 €
Çmimi i shitjes 5,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Kurseh 44%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarFeb 23 - Feb 27

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO NORMAL HAIR SHAMPOO 250ML

Çmimi i rregullt 5,00 €
Çmimi i shitjes 5,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Përshkrimi i produktit
Për çdo ditë profesionale, kujdesuni për të ruajtur strukturën e flokëve të shëndetshme dhe më të lehtë për t'u krehur, duke fituar flokë të zhdërvjellët