C:EHKO COLOR & SHINE SHAMPOO 250ML

Çmimi i rregullt 8,00 €
Çmimi i shitjes 8,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO COLOR & SHINE SHAMPOO 250ML

Çmimi i rregullt 8,00 €
Çmimi i shitjes 8,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit
Shampon me ngjyra dhe ndriçim 

Pastrim i butë me surfaktant të kokosit të dedikuar për flokë të lyer. Një kombinim i veçantë i formulës cs2 me një filtër UV redukton humbjen e ngjyrës dhe zbehjen e ngjyrës së flokëve me kalimin e kohës.