C:EHKO BIER SHAMPOO 250ML

Çmimi i rregullt 5,00 €
Çmimi i shitjes 5,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Kurseh 44%
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

C:EHKO BIER SHAMPOO 250ML

Çmimi i rregullt 5,00 €
Çmimi i shitjes 5,00 € Çmimi i rregullt 9,00 €
Përshkrimi i produktit
Shampo C:EHKO BIER është e dedikuar për flokë të hollë dhe siguron dukshëm më shumë plotësi dhe shkëlqim natyral falë ekstraktit të birrës.