Anti-Gravity Root Spray 125ml

Çmimi i rregullt 21,00 €
Çmimi i shitjes 21,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 07 - Dec 11

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Anti-Gravity Root Spray 125ml

Çmimi i rregullt 21,00 €
Çmimi i shitjes 21,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

VËLLIMI I NGRITJES SË RRËNJËS

I pasuruar me Intra-CylaneTM, i përdorur për herë të parë në një sprej, dhe në Acidet Salicilike, ky spray rrënjë trupifikon rrënjët .

Flokë të sheshtë duket e ngritur nga rrënjët, për një të re dhe vëllim i qëndrueshëm .