Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment 150ml

Çmimi i rregullt 35,00 €
Çmimi i shitjes 35,00 € Çmimi i rregullt
Kurseh 0
Taksa e përfshirë.
  • Dërgesa e planifikuarDec 11 - Dec 15

  • Dërgesa falas:Në të gjitha porosi mbi 30.00€

Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment 150ml

Çmimi i rregullt 35,00 €
Çmimi i shitjes 35,00 € Çmimi i rregullt
Përshkrimi i produktit

Hapi i parë në regjimin e koncetratit të lidhjes acidike të Redken, trajtimi intensiv para-shampos siguron riparim të forcës në 1 përdorim*. Me nivelin më të lartë të Redken të acidit Citric + kompleksit të kujdesit të lidhjes, ky trajtim shpëlarës siguron flokë 14 herë më të butë* dhe 63% më pak thyerje*. Formula e përqendruar e trajtimit intensiv përforcon lidhjet e dobësuara dhe përgatit flokët për përfitimet e plota të shampos dhe kondicionerit Acidic Bonding Concentrate  .

Përfitimet kryesore:

14 herë flokë më të lëmuar*
Riparim i forte me nje perdorim*
Përmirëson reduktimin e thyerjes për flokë 2 herë më të fortë*
Përforconi lidhjet e dobësuara*
90% më shumë flokë të kondicionuar*
Formula acidike që balancon pH për të rikthyer flokët në gamën e shëndetshme
Acidi citrik, një acid alfa hidroksi, i cili ndihmon në përforcimin e lidhjeve të dobësuara